Lunin magazin

KAJ ANGELI PRAVIJO O DENARJU

Objavljeno: 7.7.2010
Avtor: Marjetka Novak

KDAJ SMO BREZ DENARJA? 

Takrat, ko smo čustveno na tleh.

Ljudje pogosto mislijo, da si ne smejo želeti stvari zaradi svojih negativnih prepričanj.

Resnica je, da si lahko želimo kar koli, da le s tem nikogar ne prizadenemo: trdnejše zdravje, več veselja, duhovni napredek, več denarja, zasebno podjetje, močnejšo vero in zaupanje v Boga, več ustvarjalnosti, boljšo intuicijo, novo hišo, izpolnjujoče partnerstvo, večji avto in še in še bi lahko naštevala.

Metafizični zakon obilja pravi, da ima kozmos neomejen vir obilja za vse duše. Lahko uživamo v obilju zdravja, ljubezni in denarja.
Obilje lahko pritegnemo s tehnikami, kot so vizualizacija, meditacija, molitve in pozitivno mišljenje. Lahko pa prosimo za pomoč tudi angele manifestiranja, angele obilja, boginjo obilja in nadangela Sachiela in Samuela. Za transformacijo naših negativnih energij (miselnih in čustvenih vzorcev) pa lahko zaprosimo mojstra St. Germaina, angele zdravljenja, angele vijoličastega plamena in vijoličasti plamen.

Ko želimo nekaj manifestirati v svojem življenju, moramo najprej natančno vedeti, kaj hočemo. Zavedati se moramo tudi namena. Čeprav natančno vemo, kaj hočemo, moramo dopustiti univerzumu, da se naša želja (cilj) zgodi na najboljši možni način. Če smo preveč omejeni glede tega, kar naj bi se zgodilo in kako, lahko preprečimo boljši rezultat. Imejmo močno namero, vendar ne izsilimo določenega rezultata. ……………………..

 KAJ PRAVIJO ANGELI O DENARJU
Kaj je denar?

Denar je samo božanska energija. To je vitalna energija, zato je treba razumeti, kako se spravi v gibanje, kako deluje.
Poznate rekla in pregovore, denimo, da je denar umazan, da če imaš denar, nisi duhoven, da je privarčevani denar zaslužen, da si nekdo ne zasluži denarja, da je denar zlo, da je nekdo reven kot cerkvena miš?

Pogosto je vzrok za taka prepričanja v našem otroštvu. Le kolikokrat so nam starši rekli: »Boš že videl, še lačen boš!« ali »To je predrago, saj nimamo denarja« …


Lahko pa je vzrok tudi v preteklih življenjih, zato se moramo te čustvene in miselne »navlake« hitro znebiti. Priporočljivo je, da se začnemo čim prej reprogramirati in da odstranimo blokade, ki nam preprečujejo živeti v obilju.

MOJA IZKUŠNJA

Bila sem zelo uspešna podjetnica, in ko zdaj gledam nazaj, vem, da sem imela tudi pravi odnos do denarja in obilja.

Pozneje, ko sem začela obiskovati različne duhovne delavnice, sem srečevala tako imenovane duhovneže, ki pa so bili večinoma »cerkvene miši«, in sem se navzela prepričanja, da materialno obilje ni duhovno. Zato sem počasi dobivala slabo vest, ker sem imela veliko denarja, drugi pa ne. In tako sem ostala skoraj brez vsega.

A ko sem spoznala svojo zmoto, se ni bilo tako lahko reprogramirati. Vendar mi je uspelo.

Moramo se reprogramirati in spremeniti prepričanje, da je denar izvor vsega zla. To utegne biti tako močno zasidrano v naši podzavesti, da občutimo krivdo, če imamo denar. Zato čim prej poiščimo način, da se reprogramiramo. Ta knjiga bo s svojimi tehnikami lahko v izdatno pomoč.

Pomemben je odnos do denarja. Z denarjem ni nič narobe. Enako velja za energijo. Z energijo ni nič narobe – ni slaba ali dobra, pomembno je samo, kako jo uporabimo. Za dobre ali slabe namene.

Poglejmo, na primer, električno energijo: lahko jo uporabimo za razsvetljavo ali pa za ubijanje ljudi.
 
Denar preprosto potrebujemo, da lahko delujemo. A ko ga imamo veliko, se moramo pravilno odločiti, kaj bomo naredili z njim, za kaj ga bomo uporabili: ga bomo kopičili iz požrešnosti ali uporabljali za višje namene.

MARJETKA NOVAK, www.svetangelov.com

Magazin   › Zanimivosti   › KAJ ANGELI PRAVIJO O DENARJU
Oglejte si tudi

Ahat - kristal dinamičnosti

Poznan je tudi pod imenom mavrični kristal. Krepi spomin, razumevanje, notranjo moč in stabilnost. Uravnoveša obe možganski polovici, zato nam omogoča boljšo presojo pri odločitvah.
› Preberi več

Zeleni aventurin - kristal priložnosti in sreče

Prinaša optimizem, smisel za humor in veselje do življenja. Naredi nas bolj samozavestne in odprte za spremembe. Krepi odločnost, vodstvene lastnosti kot tudi sposobnost za sodelovanje z drugimi.
› Preberi več

Libijski zlati tektit, zvezdni kamen svetlobe

Povečuje voljo do življenja ter nas zaščiti pred destruktivno energijo okolice. Prinaša obilje in blaginjo v naša življenja.
› Preberi več

Malahit, kristal transformacije

Malahit prinaša željo po spremembi. Uči nas sprejemanja odgovornosti za vse, kar mislimo in ubesedimo. Pomaga sprejemati pravilne odločitve. Z njim tudi lažje prepoznamo intuitivna sporočila.
› Preberi več

Omrežje 5G. Je varno? Kako se zaščititi?

Zaradi potrebe po hitrem tehnološkem napredku zmankuje časa za temeljite raziskave o vplivu tehnologije na okolje in ljudi. Neodvisne študije, ki krožijo po svetovnem spletu, veliko pišejo o negativnem vplivu 5G tehnologije tako na človeka kot na okolje.
› Preberi več

Palo Santo - Sveti les

Tradicionalno se ga uporablja za lajšanje splošnih prehladnih obolenj, simptomov gripe, stresa, astme, glavobola in vnetij. Uporabljamo pa ga lahko tudi pri ritualih, ker čisti negativne energije in ima podobne zdravilne lastnosti kot žajbelj.
› Preberi več

Kamena strela ali gorski kristal

Kamena strela je 'kamen vseh kamnov'. Čisti in nevtralizira negativno energijo in sevanje, veča avro, odpira, uravnoveša in razkraja čustvene blokade.
› Preberi več

Mandala

Beseda mandala izhaja iz staroindijskega jezika in pomeni krog. V krogu so okoli središča razporejeni liki, figure in znaki. Simetrično ali komplementarno. Mandala je že od nekdaj služila kot pripomoček pri osredotočanju in meditaciji.
› Preberi več

Homeopatija

Homeopatija je celostni sistem zdravljenja, ki temelji na načelu zdravljenja podobnega s podobnim. Bolezen obravnava kot težnjo telesa, da s homeopatskimi mehanizmi vzpostavi ravnovesje.
› Preberi več

Naravna kozmetika – lokalna pridelava

Vse več ljudi se odloča za uporabo naravne kozmetike lokalnega izvora. Uporaba naravne kozmetike je koži, telesu in zdravju prijazna, ker ne vsebuje umetnih parfumov, kemičnih barvil in konzervansov, kar proizvajalci dokazujejo z ustreznimi certifikati.
› Preberi več

Izračunaj svoj horoskop

Izberi datum rojstva in izračunaj osebni horoskop brezplačno.
X
E-novice

Prijavi se na naše e-novice

Vpiši svoj email naslov in prejemaj obvestila o novostih in zanimivostih s področja osebne rasti, astrologije, duhovnosti ter zdravega načina življenja.