Lunin magazin

MOJA PRVA IZKUŠNJA Z DEVICO MARIJO IN ANGELI

Objavljeno: 11.10.2009
Avtor: Marjetka Novak

MOJA PRVA IZKUŠNJA Z DEVICO MARIJO IN ANGELI
Usodna pot v Meðugorje

Moja duhovna pot se je začela v devetdesetih letih, ko sem našla pomoč za svoje težave v terapijah reikija. Ker je bilo zdravljenje uspešno, sem se odločila, da se bom izobrazila na tem področju in si tako poskušala pomagati sama. Kmalu sem na raznih tečajih in v delavnicah pridobila toliko znanja, da sem lahko učila druge.

Takrat se je zelo veliko govorilo o Meðugorju in tamkajšnjih čudežih. Odločila sem se, da bom obiskala ta mistični kraj in se na lastne oči prepričala, ali so govorice o prikazovanjih Marije resnične. Nič nisem pričakovala in po pravici povedano, sem bila precej skeptična do vseh pričevanj ljudi, ki so zatrjevali, da so videli Devico. Zato sem sklenila, da jo bom nagovorila in jo prosila za znamenje, ki me bo prepričalo, da je tisto, kar so zatrjevali ljudje, resnično. Ko sem prispela v Meðugorje in pogledala proti križu na Križevcu, sem preprosto rekla: »Marija, če je to, kar se govori o tvojih čudežih, res, mi daj znamenje.« V tistem trenutku se je začel srednji krak križa spreminjati in vrteti. Ker je sonce močno sijalo, sem kot vsak nejeveren človek tudi jaz pomislila, da je to posledica igre svetlobe, in šla naprej. A kljub temu je v meni tlel kanček upanja, da je morda vse to vendarle resnično.

Čeprav nikoli nisem hodila v cerkev, sem tisto v Meðugorju obiskala. Pred Marijinim kipom sem po svoje molila in jo prosila za pomoč pri nekaterih težavah, ki jih nisem znala rešiti. Preden sem odšla iz Meðugorja, sem se odločila, da bom znova nagovorila Marijo in jo prosila za še eno znamenje. Pogledala sem v nebo in rekla: »Marija, če je res kaj na tem, kar se govori o tvojih čudežih, mi daj znamenje.« V tistem trenutku se je zgodilo: oblaki so oblikovali Marijin obris (take silhuete v Meðugorju kot kipce prodajajo na vsakem vogalu). Pogledala sem naokoli, toda sonca, na katero bi se lahko zdaj izgovorila, ni bilo več. »To je čudno,« sem si rekla in počasi začela verjeti, da Marijina znamenja vendarle niso zgolj plod domišljije verskih fanatikov.

Ko sem se vrnila domov, so bile zelo hitro uslišane vse moje molitve, ki sem jih izrekla tistega dne v cerkvi. To je bil več kot prepričljiv razlog, da sem se tudi jaz začela povezovati z Marijo in drugimi božanskimi bitji. Pri svojih terapijah reikija sem tako zelo hitro začela moliti in prositi angele, nadangele in Marijo za pomoč in za ozdravljenje, pri čemer sem vedno poudarila, naj to storijo tako, kot je v najvišje dobro strank. Ljudje so bili nad mojimi terapijami navdušeni, kar je bila samo dodatna potrditev, da delam dobro. Kmalu sem med terapijami začela videvati tudi angele. Ko sem nekoč držala roke nad stranko, se mi je pred očmi nenadoma prikazal oblaček, iz katerih so molele ročice in mi pomagale.

Od takrat me angeli nenehno spremljajo. Če sem kdaj nekoliko zavila s poti in »pozabila« nanje, so mi vedno tako ali drugače prišli naproti in me spomnili, da so mi na razpolago

MARJETKA NOVAK
www.svetangelov.com

Magazin   › Zanimivosti   › MOJA PRVA IZKUŠNJA Z DEVICO MARIJO IN ANGELI
Oglejte si tudi

Ahat - kristal dinamičnosti

Poznan je tudi pod imenom mavrični kristal. Krepi spomin, razumevanje, notranjo moč in stabilnost. Uravnoveša obe možganski polovici, zato nam omogoča boljšo presojo pri odločitvah.
› Preberi več

Zeleni aventurin - kristal priložnosti in sreče

Prinaša optimizem, smisel za humor in veselje do življenja. Naredi nas bolj samozavestne in odprte za spremembe. Krepi odločnost, vodstvene lastnosti kot tudi sposobnost za sodelovanje z drugimi.
› Preberi več

Libijski zlati tektit, zvezdni kamen svetlobe

Povečuje voljo do življenja ter nas zaščiti pred destruktivno energijo okolice. Prinaša obilje in blaginjo v naša življenja.
› Preberi več

Malahit, kristal transformacije

Malahit prinaša željo po spremembi. Uči nas sprejemanja odgovornosti za vse, kar mislimo in ubesedimo. Pomaga sprejemati pravilne odločitve. Z njim tudi lažje prepoznamo intuitivna sporočila.
› Preberi več

Omrežje 5G. Je varno? Kako se zaščititi?

Zaradi potrebe po hitrem tehnološkem napredku zmankuje časa za temeljite raziskave o vplivu tehnologije na okolje in ljudi. Neodvisne študije, ki krožijo po svetovnem spletu, veliko pišejo o negativnem vplivu 5G tehnologije tako na človeka kot na okolje.
› Preberi več

Palo Santo - Sveti les

Tradicionalno se ga uporablja za lajšanje splošnih prehladnih obolenj, simptomov gripe, stresa, astme, glavobola in vnetij. Uporabljamo pa ga lahko tudi pri ritualih, ker čisti negativne energije in ima podobne zdravilne lastnosti kot žajbelj.
› Preberi več

Kamena strela ali gorski kristal

Kamena strela je 'kamen vseh kamnov'. Čisti in nevtralizira negativno energijo in sevanje, veča avro, odpira, uravnoveša in razkraja čustvene blokade.
› Preberi več

Mandala

Beseda mandala izhaja iz staroindijskega jezika in pomeni krog. V krogu so okoli središča razporejeni liki, figure in znaki. Simetrično ali komplementarno. Mandala je že od nekdaj služila kot pripomoček pri osredotočanju in meditaciji.
› Preberi več

Homeopatija

Homeopatija je celostni sistem zdravljenja, ki temelji na načelu zdravljenja podobnega s podobnim. Bolezen obravnava kot težnjo telesa, da s homeopatskimi mehanizmi vzpostavi ravnovesje.
› Preberi več

Naravna kozmetika – lokalna pridelava

Vse več ljudi se odloča za uporabo naravne kozmetike lokalnega izvora. Uporaba naravne kozmetike je koži, telesu in zdravju prijazna, ker ne vsebuje umetnih parfumov, kemičnih barvil in konzervansov, kar proizvajalci dokazujejo z ustreznimi certifikati.
› Preberi več

Izračunaj svoj horoskop

Izberi datum rojstva in izračunaj osebni horoskop brezplačno.
X
E-novice

Prijavi se na naše e-novice

Vpiši svoj email naslov in prejemaj obvestila o novostih in zanimivostih s področja osebne rasti, astrologije, duhovnosti ter zdravega načina življenja.