Lunin magazin

MOJA PRVA IZKUŠNJA Z DEVICO MARIJO IN ANGELI

Objavljeno: 11.10.2009
Avtor: Marjetka Novak

MOJA PRVA IZKUŠNJA Z DEVICO MARIJO IN ANGELI
Usodna pot v Meðugorje

Moja duhovna pot se je začela v devetdesetih letih, ko sem našla pomoč za svoje težave v terapijah reikija. Ker je bilo zdravljenje uspešno, sem se odločila, da se bom izobrazila na tem področju in si tako poskušala pomagati sama. Kmalu sem na raznih tečajih in v delavnicah pridobila toliko znanja, da sem lahko učila druge.

Takrat se je zelo veliko govorilo o Meðugorju in tamkajšnjih čudežih. Odločila sem se, da bom obiskala ta mistični kraj in se na lastne oči prepričala, ali so govorice o prikazovanjih Marije resnične. Nič nisem pričakovala in po pravici povedano, sem bila precej skeptična do vseh pričevanj ljudi, ki so zatrjevali, da so videli Devico. Zato sem sklenila, da jo bom nagovorila in jo prosila za znamenje, ki me bo prepričalo, da je tisto, kar so zatrjevali ljudje, resnično. Ko sem prispela v Meðugorje in pogledala proti križu na Križevcu, sem preprosto rekla: »Marija, če je to, kar se govori o tvojih čudežih, res, mi daj znamenje.« V tistem trenutku se je začel srednji krak križa spreminjati in vrteti. Ker je sonce močno sijalo, sem kot vsak nejeveren človek tudi jaz pomislila, da je to posledica igre svetlobe, in šla naprej. A kljub temu je v meni tlel kanček upanja, da je morda vse to vendarle resnično.

Čeprav nikoli nisem hodila v cerkev, sem tisto v Meðugorju obiskala. Pred Marijinim kipom sem po svoje molila in jo prosila za pomoč pri nekaterih težavah, ki jih nisem znala rešiti. Preden sem odšla iz Meðugorja, sem se odločila, da bom znova nagovorila Marijo in jo prosila za še eno znamenje. Pogledala sem v nebo in rekla: »Marija, če je res kaj na tem, kar se govori o tvojih čudežih, mi daj znamenje.« V tistem trenutku se je zgodilo: oblaki so oblikovali Marijin obris (take silhuete v Meðugorju kot kipce prodajajo na vsakem vogalu). Pogledala sem naokoli, toda sonca, na katero bi se lahko zdaj izgovorila, ni bilo več. »To je čudno,« sem si rekla in počasi začela verjeti, da Marijina znamenja vendarle niso zgolj plod domišljije verskih fanatikov.

Ko sem se vrnila domov, so bile zelo hitro uslišane vse moje molitve, ki sem jih izrekla tistega dne v cerkvi. To je bil več kot prepričljiv razlog, da sem se tudi jaz začela povezovati z Marijo in drugimi božanskimi bitji. Pri svojih terapijah reikija sem tako zelo hitro začela moliti in prositi angele, nadangele in Marijo za pomoč in za ozdravljenje, pri čemer sem vedno poudarila, naj to storijo tako, kot je v najvišje dobro strank. Ljudje so bili nad mojimi terapijami navdušeni, kar je bila samo dodatna potrditev, da delam dobro. Kmalu sem med terapijami začela videvati tudi angele. Ko sem nekoč držala roke nad stranko, se mi je pred očmi nenadoma prikazal oblaček, iz katerih so molele ročice in mi pomagale.

Od takrat me angeli nenehno spremljajo. Če sem kdaj nekoliko zavila s poti in »pozabila« nanje, so mi vedno tako ali drugače prišli naproti in me spomnili, da so mi na razpolago

MARJETKA NOVAK
www.svetangelov.com

Magazin   › Zanimivosti   › MOJA PRVA IZKUŠNJA Z DEVICO MARIJO IN ANGELI
Oglejte si tudi

› Preberi več

Uran v Biku – SVET, KOT ..POZNAMO, SE BO SPREMENIL

Uran, planet nenadnih sprememb, je 15.5.2018 ob 12:10 vstopil v najbolj stabilno in zemeljsko znamenje, Bika. V njem bo ostal 7 let. Naravi znamenja Bika in planeta Urana sta neusklajeni, saj je Bik počasen in previden, medtem ko je Uran hiter...
› Preberi več

Saturn v Kozorogu – nov red na starem pogorišču !

Saturnov prehod nas sooča z realnostjo in ruši naše morebitne iluzije. Od nas zahteva delo in trud, saj so področja, ki jih aktivira tokom svojega prehoda, podvržena preizkušnjam in počasni rasti.
› Preberi več

Pomoč in zdravljenje s Samorogi

Samorogi niso samo mistična bitja, ampak so konkretna bitja, ki nas, če jim dovolimo, usmerjajo, vodijo ter nam pomagajo prebuditi sebe skozi odpravljanje vzorcev in bremen, zaradi katerih ne živimo v sedanjosti in smo obstali na točki.
› Preberi več

Osebni horoskop v knjigi

Vsak je rojen pod srečno zvezdo. Osebni ali rojstni horoskop pa je kot zemljevid, ki ti natančno predstavi tvojo osebnost, obnašanje, pomanjkljivosti in potenciale in te popelje do tiste zvezde, ki prinaša srečo tebi.
› Preberi več

Sadni prigrizek za vašega psa

Sadni prigrizek za vašega psa. Vsebuje veliko beljakovin ter malo maščob.
› Preberi več

Moda za najmlajše

Kdo je rekel da tudi naši najmlajši niso modno oblečeni? To je zagotovo preteklost. Prav ta članek vas bo seznanil kaj obleči otroku, da bo tudi on skupaj z vami v trendu hkrati pa bo obdržal otroški izgled?
› Preberi več

Pepel - kot čistilo

V prehodnih obdobjih je kamin super zadeva. Nad kaminom in uporabo kurjave v njem imamo popolen nadzor in tako si lahko pripravimo tudi zelo kvaliteten pepel. Pepel je vsestransko uporaben - tokrat bomo pogledali kako ga uporabiti kot čistilo.
› Preberi več

Domače milo in njegova skrivnost

Milo je danes nepogrešljiv izdelek v našem domu. Poznali so ga že v Antiki in ni novost. Pa ga je res tako preprosto izdelati?
› Preberi več

Divji kostanj in njegova čistilna moč

Uporaba kostanja kot čistilnega sredstva danes ni več tako poznana. Nekoč pa so ga uporabljali tako za osebno nego, kot za pranje.
› Preberi več

Izračunaj svoj horoskop

Izberi datum rojstva in izračunaj osebni horoskop brezplačno.
X
E-novice

Prijavi se na naše e-novice

Vpiši svoj email naslov in prejemaj obvestila o novostih in zanimivostih s področja osebne rasti, astrologije, duhovnosti ter zdravega načina življenja.