Lunin magazin

MOJA PRVA IZKUŠNJA Z DEVICO MARIJO IN ANGELI

Objavljeno: 11.10.2009
Avtor: Marjetka Novak

MOJA PRVA IZKUŠNJA Z DEVICO MARIJO IN ANGELI
Usodna pot v Meðugorje

Moja duhovna pot se je začela v devetdesetih letih, ko sem našla pomoč za svoje težave v terapijah reikija. Ker je bilo zdravljenje uspešno, sem se odločila, da se bom izobrazila na tem področju in si tako poskušala pomagati sama. Kmalu sem na raznih tečajih in v delavnicah pridobila toliko znanja, da sem lahko učila druge.

Takrat se je zelo veliko govorilo o Meðugorju in tamkajšnjih čudežih. Odločila sem se, da bom obiskala ta mistični kraj in se na lastne oči prepričala, ali so govorice o prikazovanjih Marije resnične. Nič nisem pričakovala in po pravici povedano, sem bila precej skeptična do vseh pričevanj ljudi, ki so zatrjevali, da so videli Devico. Zato sem sklenila, da jo bom nagovorila in jo prosila za znamenje, ki me bo prepričalo, da je tisto, kar so zatrjevali ljudje, resnično. Ko sem prispela v Meðugorje in pogledala proti križu na Križevcu, sem preprosto rekla: »Marija, če je to, kar se govori o tvojih čudežih, res, mi daj znamenje.« V tistem trenutku se je začel srednji krak križa spreminjati in vrteti. Ker je sonce močno sijalo, sem kot vsak nejeveren človek tudi jaz pomislila, da je to posledica igre svetlobe, in šla naprej. A kljub temu je v meni tlel kanček upanja, da je morda vse to vendarle resnično.

Čeprav nikoli nisem hodila v cerkev, sem tisto v Meðugorju obiskala. Pred Marijinim kipom sem po svoje molila in jo prosila za pomoč pri nekaterih težavah, ki jih nisem znala rešiti. Preden sem odšla iz Meðugorja, sem se odločila, da bom znova nagovorila Marijo in jo prosila za še eno znamenje. Pogledala sem v nebo in rekla: »Marija, če je res kaj na tem, kar se govori o tvojih čudežih, mi daj znamenje.« V tistem trenutku se je zgodilo: oblaki so oblikovali Marijin obris (take silhuete v Meðugorju kot kipce prodajajo na vsakem vogalu). Pogledala sem naokoli, toda sonca, na katero bi se lahko zdaj izgovorila, ni bilo več. »To je čudno,« sem si rekla in počasi začela verjeti, da Marijina znamenja vendarle niso zgolj plod domišljije verskih fanatikov.

Ko sem se vrnila domov, so bile zelo hitro uslišane vse moje molitve, ki sem jih izrekla tistega dne v cerkvi. To je bil več kot prepričljiv razlog, da sem se tudi jaz začela povezovati z Marijo in drugimi božanskimi bitji. Pri svojih terapijah reikija sem tako zelo hitro začela moliti in prositi angele, nadangele in Marijo za pomoč in za ozdravljenje, pri čemer sem vedno poudarila, naj to storijo tako, kot je v najvišje dobro strank. Ljudje so bili nad mojimi terapijami navdušeni, kar je bila samo dodatna potrditev, da delam dobro. Kmalu sem med terapijami začela videvati tudi angele. Ko sem nekoč držala roke nad stranko, se mi je pred očmi nenadoma prikazal oblaček, iz katerih so molele ročice in mi pomagale.

Od takrat me angeli nenehno spremljajo. Če sem kdaj nekoliko zavila s poti in »pozabila« nanje, so mi vedno tako ali drugače prišli naproti in me spomnili, da so mi na razpolago

MARJETKA NOVAK
www.svetangelov.com

Magazin   › Zanimivosti   › MOJA PRVA IZKUŠNJA Z DEVICO MARIJO IN ANGELI
Oglejte si tudi

Rune kot pomoč pri neobremenjenem življenju

Nordijske Rune so skrivnostni simboli, ki so veljali za vedeževalski pripomoček. Vendar so vse prej kot to.
› Preberi več

Detox črna maska

Imaš težave z mozoljčki, aknami in ogrci? Hitro in enostavno si lahko sama pripraviš črno masko, ki učinkovito odpravlja težave z aknasto in mastno kožo. Obnese pa se tudi pri nadležnih ogrcih.
› Preberi več

Ametist - kristal spiritualnosti

Ametist velja za močen zaščitni kamen, saj čisti prostor negativnih energij in varuje naše energetsko polje. Vibracija kristala deluje na fizičnem, čustvenem in psihičnem nivoju, saj odpravlja stres in v življenje prinaša harmonijo.
› Preberi več

Roževec - kristal ljubezni

Roževec je napolnjen z nežno in toplo energijo, zato bo v vaše življenje prinesel več ljubezni, sreče, miru in samozaupanja. Sprošča neizražena čustva in srčno bolečino. Roževec krepi in odpira srčno čakro.
› Preberi več

Vrtnica - simbol lepote, ljubezni in ravnovesja

Vonj vrtnice pomirja, sprošča in dviguje razpoloženje. Deluje na vseh ravneh, tako na naše telo kot na naš um. Pomaga proti depresiji, žalosti, strahu in jezi, obenem pa je čudovita za odpravljanje ženskih težav.
› Preberi več

Materina dušica ali timijan

Materina dušica blaži vrsto težav: lajša prebavne motnje, čisti aknasto kožo, pomaga pri zdravljenju in razkuževanju zgornjih dihalnih poti, pomirja kašelj, uspava, pomirja in krepi živce, pospešuje tudi potenje in prebavo ter sprošča krče.
› Preberi več

Sivka in njena uporaba

Sivko lahko uporabite kot sproščujočo kopel, za boljši spanec, kot masažno olje, za lajšanje glavobola, za nego aknaste kože, preganjanje mrčesa ter umirjanje srbenja po pikih žuželk.
› Preberi več

Jupiter v Strelcu – ujemi svoje sanje

Planet Jupiter v astrologiji simbolizira naše potrebe in želje po napredku, rasti in širitvi. Njegov prehod skozi Zodiakalen krog traja 12 let.
› Preberi več

Orgonit - vir življenjske energije

Orgoniti odpravljajo težave, ki so posledica onesnaženosti sodobnega okolja. Z energijo napolnijo tako naš življenjski prostor kot tudi naš organizem in tako pozitivno vplivajo na naše psihofizično počutje.
› Preberi več

› Preberi več

Izračunaj svoj horoskop

Izberi datum rojstva in izračunaj osebni horoskop brezplačno.
X
E-novice

Prijavi se na naše e-novice

Vpiši svoj email naslov in prejemaj obvestila o novostih in zanimivostih s področja osebne rasti, astrologije, duhovnosti ter zdravega načina življenja.