Lunin magazin

ANGELSKI REIKI

Objavljeno: 12.8.2009
Avtor: Marjetka Novak

Med samim Angelskim Reikijem se odpre prostor kjer se srečajo angeli in zemlja. V tem prostoru se pojavijo legije angelov, ki posredujejo terapevtu vse potrebne informacije in pomagajo terapevtu vzpostaviti povezavo z drugimi dimenzijami.

Zavest klijenta je prestavljena v čudovit svet notranje lepote in miru, kjer se zgodijo vse potrebne transformacije na vseh nivojih.

To je prav posebna izkušnja za klijenta in terapevta.

Običajno klijenti tudi po terapiji začnejo zaznavati angelsko prisotnost v svojem življenju.

Proces integracije zdravljenja pa poteka lahko do 28 dni po zaključeni terapiji. Angeli, ki so bili prisotni med samim zdravljenjem spremljajo klijenta še 28 dni po zaključku terapije

Kaj je Angelski Reiki?

 Angelski Reiki je nov močan sistem energetskega zdravljenja, ki  ga lahko uporabljajo tako odrasli in otroci kot tudi živali. Je povsem varna, nevsiljiva praksa, pri kateri se pošilja zdravilna energija brez dotika ali pa z rahlim dotikom na oblečeno telo.

Pri tej metodi se dela z najvišjimi angelskimi energijami, ki pomagajo, da lahko dosežemo pozitivne rezultate na fizičnem, mentalnem in čustvenem nivoju.

Z angelskim reikijem dosežemo odlične rezultate pri samozdravljenju, zdravljenju drugih oseb, pri zdravljenju prostora, situacij in pri transformiranju različnih negativnih čustev in miselnih vzorcev. Lahko pa se izvaja tudi na daljavo.

Sistem, ki ga poučujem je nastal na podlagi mojega dolgoletnega dela z tradicionalnim Reikijem, Angeli in Nadangeli in različnimi drugimi zdravilskimi tehnikami.

Za angele ni časa in prostora in so del božanske zavesti. Zato nam sodelovanje z angeli in nadangeli dopušča da prodremo globoko do vzroka problema in ga trajno razrešimo.

Z pomočjo multidimenzionalnega Angelskega Reikija je klijentu olajšano odpuščanje fizičnih, čustvenih in karmičnih neravnovesij.

Reiki terapija se izvaja z polaganjem rok ali brez. Z Angelsko Reiki energijo lahko zdravimo na blizu in na daljavo.

Z Angelskim Reikijem dosegamo odlične rezultate tudi pri zdravljenju na daljavo.

Pri polaganju rok klient leži na masažni mizi, medtem ko zdravitelj polaga svoje roke na določena mesta na telesu oblečenega klienta.

Klijent lahko sedi tudi na stolu in ima zdravitelj svoje roke samo položene na klijentova ramena.

Pri določenih tehnikah angelskega reikija se roke ne polagajo na klijenta.

Znotraj samega Angelskega Reikija je več različnih tehnik, ki se izvajajo na različne načine.

Kanalizira se zdravilna energija angelov in nadangelov, ki stojijo za sistemom Angelskega Reikija ter Vnebovzetih mojstrov in galaktičnih zdravilcev.

Kompletna seansa traja približno eno uro. Vendar pa lahko sam proces zdravljenja po terapiji traja tudi 28 dni ( ne vedno, odvisno je od posameznika).

V seanso je vklopljeno tudi karmično čiščenje in čiščenje na celičnem nivoju v vseh časovnih okvirih. ( tudi če so vzroki v preteklih življenjih )

Pri rednem prakticiranju Angelskega Reikija pride do močne osebne transformacije in dviga zavesti.

Čisti blagoslov je prejeti ali dati tovrsten tretma.

www.svetangelov.com

NEKAJ IZKUŠENJ

Res odlična izkušnja. Moja pričakovanja so bila močno presežena. Že dalj časa se ukvarjam z bioenergijo in tradicionalnim Reikijem. Ampak Angelski Reiki je res "mega". Prišel sem iz "firbca", mislil sem saj že vse vem, ampak to z angeli je res SUPER! Si nisem mislil, da angeli tako delujejo. Učinki Angelskega Reikija so fes fenomenalni. Stokrat hvala Marjetka, za vse kar si me naučila.

Franci Debevec

Zelo močna in pozitivna izkušnja. Bila sem skeptična glede zdravljenja z angeli, nisem verjela, da je to možno in da sem jaz lahko kanal zdravljenja oz. izvajam angelski reiki. Doživetje in prisotnost angelov je bila močna in dvomov  ni več niti malo. Ne bom se ukvarjala z zdravljenjem drugih, Vesela sem, da nam je Marjetka pokazala vse to tako, da se bom ukvarjala izključno z zdravljenjem svojih težav in težav svojih otrok. Hvala Marjetka in angeli!

Marjanca Frolov

S to delavnico sem se še bolje povezala z angeli, ker sem popreje že izvajala meditacije preko tvojih zgoščenk. Všeč so mi bile meditaciej, ki so dejansko bile zelo globoke in močne. Še nisem doživljala česa kar sem tu na tej delavnici. Mislim, da je zelo dobro, da se prizemljujemo ob koncu meditacije, ker velikokrat odtavaš, ker je tak blažen občutek.

V bistvu sedaj še bolj verjamem, da angeli dejansko so in da jih lahko pokličem za pomoč kadarkoli. Ob koncu delavnice in že včeraj čutim nepopisen mir in to sem iskala že nekaj časa. In ko je učenec pripravljen učitelj pride. To drži.

Maja Riglar

Pred leti sem opravila tradicionalni Reiki 2. stopnje. To je bila super izkušnja.

Letos pa sem vedela, da je tradicionalni Reiki premalo in sem začela po »netu« iskati nadgradnjo. Našla sem spletno stran Marjetke in možnosti udeležbe na Angelskem Reikiju.

Danes drugi dan tečaja Angelski Reiki 1. stopnje, lahko rečem, da čutim in vidim. Pri tradicionalnem Reikiju energij nisem čutila, vera je bila vseeno močna.

Angelski Reiki je res nekaj kar te prepriča – dvomi popolnoma odpadejo in izkušnje ostalih udeleženk potrjujejo moč tega načina samozdravljenja in zdravljenja drugih.

Veronika

www.svetangelov.com

Magazin   › Zdravje   › ANGELSKI REIKI
Oglejte si tudi

O vplivu sončevega mrka,..no dogajanje v Sloveniji

To bo zelo intenziven in naporen Sončev mrk, saj bo iz čustvenega, senzibilnega in občutljivega znamenja Raka tvoril napet aspekt s Plutonom v Kozorogu, katerega energija sicer prinaša čiščenje in preporod, vendar skozi močno tenzijo.
› Preberi več

› Preberi več

Uran v Biku – SVET, KOT ..POZNAMO, SE BO SPREMENIL

Uran, planet nenadnih sprememb, je 15.5.2018 ob 12:10 vstopil v najbolj stabilno in zemeljsko znamenje, Bika. V njem bo ostal 7 let. Naravi znamenja Bika in planeta Urana sta neusklajeni, saj je Bik počasen in previden, medtem ko je Uran hiter...
› Preberi več

Saturn v Kozorogu – nov red na starem pogorišču !

Saturnov prehod nas sooča z realnostjo in ruši naše morebitne iluzije. Od nas zahteva delo in trud, saj so področja, ki jih aktivira tokom svojega prehoda, podvržena preizkušnjam in počasni rasti.
› Preberi več

Pomoč in zdravljenje s Samorogi

Samorogi niso samo mistična bitja, ampak so konkretna bitja, ki nas, če jim dovolimo, usmerjajo, vodijo ter nam pomagajo prebuditi sebe skozi odpravljanje vzorcev in bremen, zaradi katerih ne živimo v sedanjosti in smo obstali na točki.
› Preberi več

Osebni horoskop v knjigi

Vsak je rojen pod srečno zvezdo. Osebni ali rojstni horoskop pa je kot zemljevid, ki ti natančno predstavi tvojo osebnost, obnašanje, pomanjkljivosti in potenciale in te popelje do tiste zvezde, ki prinaša srečo tebi.
› Preberi več

Sadni prigrizek za vašega psa

Sadni prigrizek za vašega psa. Vsebuje veliko beljakovin ter malo maščob.
› Preberi več

Moda za najmlajše

Kdo je rekel da tudi naši najmlajši niso modno oblečeni? To je zagotovo preteklost. Prav ta članek vas bo seznanil kaj obleči otroku, da bo tudi on skupaj z vami v trendu hkrati pa bo obdržal otroški izgled?
› Preberi več

Divji kostanj in njegova čistilna moč

Uporaba kostanja kot čistilnega sredstva danes ni več tako poznana. Nekoč pa so ga uporabljali tako za osebno nego, kot za pranje.
› Preberi več

Zelenjavne začinke

Zelenjava je zdravilna prav tako, kot so številne cvetlice in druge rastline. Škoda jo je pustiti, da propade in v pozno poletnem obilju jo lahko porabimo tudi za zanimive mešanice
› Preberi več

Izračunaj svoj horoskop

Izberi datum rojstva in izračunaj osebni horoskop brezplačno.
X
E-novice

Prijavi se na naše e-novice

Vpiši svoj email naslov in prejemaj obvestila o novostih in zanimivostih s področja osebne rasti, astrologije, duhovnosti ter zdravega načina življenja.