Lunin magazin

O ANGELIH

Objavljeno: 11.10.2009
Avtor: Marjetka Novak

O angelih

 Angeli so z ljudmi zelo povezani. Zato lahko vsak človek vzpostavi povezavo z angeli; angeli pa so sposobni uskladiti svoje vibracije z vibracijami posameznikov, lahko se prilagodijo njegovi situaciji in mu tako pomagajo, ga ščitijo in vodijo.

 Toda, te komunikacije so lahko motene na razne načine. Najbolj moteči faktorji so:

1. Stroji in električne naprave.

2. Vsi umetni materiali, od plastike pa do nakita. To moti človeško magnetno polje in preprečuje kontakt z bolj subtilnimi nivoji.

3. Uporaba določenih besed. Ena izmed najbolj neprimernih besed je »morati«. Noben angel in noben človek »ne mora« karkoli. Človek želi, lahko, bi potreboval, sme, ima željo ali potrebo –morda tudi veliko-, čuti, da je nekaj njegova naloga, toda  nič ne »mora«. Beseda »morati« ovije oblak prisile in pritiska okoli človeka. Odvadite se uporabljati to besedo. Ravno tako besede »noro«, »strašno« in podobne; vse imajo izrazito negativno vibracijo. Če uporabljate takšne besede, se angeli umaknejo.

4. Omejevalne misli kot na primer: »to je neumnost«, »to je nemogoče«, »to ne more biti«, »tega ne zmorem«, »nisem sposoben«, »nisem zrel za to«. Takšne in podobne misli blokirajo človeka in mu odvzamejo sposobnost vzpostavitve kontakta z angeli.

5. Pomanjkanje navdušenja, torej delovanje pri katerem ne sodelujete zares, za katero ne čutite iskrenega interesa ali pa vas privlačijo samo senzacije. Duhovno delo, brez vašega iskrenega zanimanja, ne more omogočiti dela z angeli.

Človek angele lahko doseže v svojih mislih, prav tako pa tudi skozi občutke , skozi glasbo, kretnje, ples, petje. Tako je vedno možen celovit kontakt. Ne čakajte dokler nas ne uspete videti. Ljudje angele laže slišijo, kot vidijo. Pogovarjajte se z nami, delajte z nami, pa boste nekega dne ugotovili, da ste se že davno navadili, da nas obiskujete.

 Angeli so veseli, kadar jim ljudje izkazujejo primerno mešanico spoštovanja in radosti. Preveč spoštovanja pripelje do nepotrebne razdalje. Po drugi strani pa, pomanjkanje spoštovanja angelov ne moti, škodi pa vam samim. Spoštovanje, ki ga izkazujete njim, posredno izkazujete tudi sami sebi, kajti vi spadate v deseto hierarhijo. Poleg tega, pomanjkanje spoštovanja ogroža tudi vašo povezanost s Sveto Trojico.

Prosimo vas, da nas vedno in povsod vgradite v svoje življenje kot partnerje in se zavedate, da vedno sodelujemo pri vsem česar se lotite. Veseli nas, ko nas zavestno pokličete kot svoje prijatelje. Če poznate vaše angele spremljevalce, jih kličite po njihovih imenih.

V neposredni bližini vsakega posameznika, se nahaja angel varuh. Ta nosi isto ime kot njegova varovanec. Angel molitve v naši notranji cerkvi ima včasih svoje posebno ime, včasih pa ne, kar se razlikuje od primera do primera.

Sončni angel (včasih ga imenujemo Višji Jaz) ima svoje posebno ime, ki se razlikuje od imena človeka, ki mu pripada; ta angel nosi večno ime posameznika. To ime lahko izveste, če mislite, da ste na to pripravljeni in če tako misli tudi vaš sončni angel.

Angel vodnik ima prav tako svoje posebno ime, ki pa vam ga bo z veseljem zaupal, če ga boste prosili.

Vprašanje: Kje stanujejo angeli?

Odgovor: Na to vprašanje ne moremo odgovoriti geografsko. Mi, pravzaprav, napolnjujemo kozmične prostore, ampak ti prostori se ne nahajajo na določenih mestih. Ti se razlikujejo po energiji, po obliki in moči vibracij. Angeli iz različnih hierarhij se prostorsko lahko nahajajo na istem prostoru, ne da bi motili eden drugega. Lahko pa se nahajajo tudi na mestu, kjer se na materialni ravni trenutno nahaja npr. kos pohištva.

Vprašanje: Kaj delajo angeli takrat ko nekdo umre?

Odgovor: V času umiranja – ne smrti, ker smrt ne obstaja – angel vodnik in angel varuh vodita človeka vse dokler ga ne prevzame njegov sončni angel. Umiranje je svečan proces, nekaj podobnega kot vstop v cerkev. V sredini »prehaja« duša v spremstvu angela varuha, angela vodnika in ostalih angelov. Ko sončni angel prevzame dušo, je angel vodnik prost za druge, nove naloge. Angel varuh še nekaj časa ostane in skrbi za fizično telo ter ob njem žaluje.

Vprašanje: Kaj delajo angeli ob rojstvu otroka?

Odgovor: Otroku se podeli ime skozi njegovega sončnega angela. Starši in angel varuh se pridružijo. Neprimernih imen ni, razen če se pojavijo težave s komunikacijo. V takšnih primerih se ime nekako slučajno spremeni samo od sebe, ali v teku življenja. Takrat človek npr. prevzame nek vzdevek ali pa si izbere novo ime. Ustvariti nekaj, kar ni v skladu z dušo, ni v človeški moči. Starši torej ne izbirajo imena samo v skladu s svojimi željami, kajti sončni angel otroka posreduje staršem informacije o imenu, ki odgovarja otrokovi duši in jo pretvarja v zvok, ki privlači tudi svetnika, zaščitnika tega imena. Tudi zato je v imenu možno najti karakteristike duše, zaslutiti njeno strukturo in odkriti sorodnosti, ki so pomembne za življenje te duše. V rimskem izreku »nomen est omen« je veliko resnice. Imenovanje otroka je svečan trenutek v katerem so starši posredniki med nebom in zemljo.

Odlomek iz skripte za interno uporabo POGOVORI Z ANGELI. Skripto lahko naročite na www.svetangelov.com

 

 

 

 

Magazin   › Zanimivosti   › O ANGELIH
Oglejte si tudi

UNIVERSAL CAMP 2023 – NA..ITUALNI KAMP V SLOVENIJI

Universal Camp odpira svoja kozmična vrata enkrat letno in ob enakem terminu po poletnem solsticiju: od 21. - 25. junija. Kamp ponuja že tradicionalno izjemno eterično izkušnjo na potovanju do samega sebe in premagovanju ovir ter blokad.
› Preberi več

Ahat - kristal dinamičnosti

Poznan je tudi pod imenom mavrični kristal. Krepi spomin, razumevanje, notranjo moč in stabilnost. Uravnoveša obe možganski polovici, zato nam omogoča boljšo presojo pri odločitvah.
› Preberi več

Zeleni aventurin - kristal priložnosti in sreče

Prinaša optimizem, smisel za humor in veselje do življenja. Naredi nas bolj samozavestne in odprte za spremembe. Krepi odločnost, vodstvene lastnosti kot tudi sposobnost za sodelovanje z drugimi.
› Preberi več

Libijski zlati tektit, zvezdni kamen svetlobe

Povečuje voljo do življenja ter nas zaščiti pred destruktivno energijo okolice. Prinaša obilje in blaginjo v naša življenja.
› Preberi več

Malahit, kristal transformacije

Malahit prinaša željo po spremembi. Uči nas sprejemanja odgovornosti za vse, kar mislimo in ubesedimo. Pomaga sprejemati pravilne odločitve. Z njim tudi lažje prepoznamo intuitivna sporočila.
› Preberi več

Omrežje 5G. Je varno? Kako se zaščititi?

Zaradi potrebe po hitrem tehnološkem napredku zmankuje časa za temeljite raziskave o vplivu tehnologije na okolje in ljudi. Neodvisne študije, ki krožijo po svetovnem spletu, veliko pišejo o negativnem vplivu 5G tehnologije tako na človeka kot na okolje.
› Preberi več

Palo Santo - Sveti les

Tradicionalno se ga uporablja za lajšanje splošnih prehladnih obolenj, simptomov gripe, stresa, astme, glavobola in vnetij. Uporabljamo pa ga lahko tudi pri ritualih, ker čisti negativne energije in ima podobne zdravilne lastnosti kot žajbelj.
› Preberi več

Kamena strela ali gorski kristal

Kamena strela je 'kamen vseh kamnov'. Čisti in nevtralizira negativno energijo in sevanje, veča avro, odpira, uravnoveša in razkraja čustvene blokade.
› Preberi več

Mandala

Beseda mandala izhaja iz staroindijskega jezika in pomeni krog. V krogu so okoli središča razporejeni liki, figure in znaki. Simetrično ali komplementarno. Mandala je že od nekdaj služila kot pripomoček pri osredotočanju in meditaciji.
› Preberi več

Homeopatija

Homeopatija je celostni sistem zdravljenja, ki temelji na načelu zdravljenja podobnega s podobnim. Bolezen obravnava kot težnjo telesa, da s homeopatskimi mehanizmi vzpostavi ravnovesje.
› Preberi več

Izračunaj svoj horoskop

Izberi datum rojstva in izračunaj osebni horoskop brezplačno.
X
E-novice

Prijavi se na naše e-novice

Vpiši svoj email naslov in prejemaj obvestila o novostih in zanimivostih s področja osebne rasti, astrologije, duhovnosti ter zdravega načina življenja.