Lunin magazin

Feng Shui modrost - Življenjsko..jubezen, odnosi, čustva, poroka

Platonski, profesionalni, strastni. Odnosi z drugimi so rezultat tega kako nosimo druge v sebi. S strankami je to denar, z najdražjo poroka. Če manjka »palača« v stanovanju, lahko imajo težave ženske, če obstaja podaljšek, bo sreča, če tu živi več žensk.
› Preberi več

Zdravi s pomočjo Feng Shui

Bistvo zdravega načina življenja je, da smo v harmoniji z okoljem v katerem živimo. Za ugotovitev je na voljo Feng Shui. Ko dosežemo ubranost, oddajamo pozitivne vibracije, saj so z veseljem opravljeno delo, prijaznost in hvaležnost, dokaz ravnovesja.
› Preberi več

Strasti, ki razžirajo

Dilema, ali osma astrološka hiša pomeni smrt ali seks, ni stara toliko kot astrologija sama, kljub vsemu pa danes velja za velik kamen spotike med zagovorniki vsake od teh dveh možnosti.
› Preberi več

LJUBEZENSKA RAZMERJA

Razmerje, ki ni sveto, temelji na razlikah. Vsak partner misli, da ima drugi tisto, kar njemu samemu manjka. Srečata se, da bi izpolnila sebe in oropala drugega. Ko mislita, da ni ostalo nič več, kar bi še lahko drugemu vzela, gresta drugam. In tako živi
› Preberi več

OSHO – Hsin hsing ming: Knjiga o niču

Odnos resničnega zaupanja,..
› Preberi več

Osnovni sistem duhovnih vaj

Duhovne vaje, izpeljane iz sistema vaj mistika in ustanovitelja Družbe Jezusove (Jezuitov) so učinkovit in v današnjem času še kako aktualen sistem učinkovitega duhovnega napredovanja. Osnovne vaje so dostopne vsakomur, brez duhovitniške latovščine...
› Preberi več

Dragi ne danes, pomanjkanje spolnega poželenja

Ali je ženska povezana s svojimi spolnim centrom, lahko preveri z pomočjo svojega diha; če seže do spodnjega dela trebuha, kjer ležijo jajčniki in maternica.
› Preberi več

TAI CHI - PLES NARAVE

Pri tai chiju smo sproščeni, dihamo počasi, globoko in tekoče. Telesno strukturo poravnamo tako, da se lahko v nas pomeša energija Neba in Zemlje. Ko občutimo chi, ki se pretaka znotraj nas, pričnemo ples s taom...
› Preberi več

KAJ JE NAMEN IN SMISEL ŽIVLJENJA?

Univerzum nikoli ne umre, ker vzdržuje svojo večno konstanto, vsa bitja umirajo, ker dovolijo okolici, da nenehno spreminja njihovo naravo in njihove vrline
› Preberi več

ŠTIRI MODROSTI PENISA: STOPNJE EREKCIJE

Starodavni mojstri ljubljenja pravijo, da »pokončnost« pride, ko sta jin in jang v harmoniji. Kadar jin in jang nista v harmoniji, potem ni erekcije. Penis »nabrekne«, ko ima kri dovolj chija ali energije.
› Preberi več

SPOLNI ODNOS KOT IGRA ENERGIJ

»V spolnosti so moški kot ogenj, saj se hitro razplamtijo in hitro dogorijo, ženske pa kot voda, ker se počasi segrevajo in ostajajo dalj časa vroče,« pravijo taoisti, dobri poznavalci telesa, uma in duha.
› Preberi več

ŽENSKI IN MOŠKI ORGAZEM

Sposobnost ženske, da doživi orgazem, je tako odvisna od prispevka energije iz notranjih organov, čutil, kostnega mozga, možganov in krvi. Ženska, ki ima na razpolago dovolj energije, si lahko privošči neomejeno prehajanje skozi orgazemske stopnje.
› Preberi več
« 4 5 6 7
8
9 10 11 12 »

Stran 8 od 15

Izračunaj svoj horoskop

Izberi datum rojstva in izračunaj osebni horoskop brezplačno.
X
E-novice

Prijavi se na naše e-novice

Vpiši svoj email naslov in prejemaj obvestila o novostih in zanimivostih s področja osebne rasti, astrologije, duhovnosti ter zdravega načina življenja.