Moje zdravje

Članki in prispevki

MEDITACIJA - SOL IN AROMA ŽIVLJENJA

Objavljeno: 23.2.2006
Avtor: Tadej Šink

Živimo v prelomnem času, na eni strani nas obdaja strah za službo, večna je tudi borba s časom, premalo imamo časa zase, nemiri v svetu se stopnjujejo, tu se še razne epidemije, naravne nesreče in še bi človek lahko našteval. Po drugi strani je tu Vodnarjeva doba, torej doba razsvetljenosti, luči in tehnik, ki naj bi bile v samopomoč. V poplavi duhovne in ezoterične literature se človek težko znajde in bere vse po vrsti. Toda iz osebne izkušnje vem, da pride čas, ko človek naredi selekcijo in loči zrno od plev.

 

Če pogledam nazaj v preteklost, ugotovim, da je ne morem spremeniti, da jo lahko sprejmem in da z njo živim. Seveda je to lahko reči, težje pa je to živeti. Moja pot ni bila lahka, no katera pa je. Če se danes ozrem nazaj ugotovim, da se je vse dogajajo z namenom. Zgodilo se je, da nisem našel tistega poklica, kateri bi mi bil pisan na kožo. Vzgojen sem v krščanskem duhu in se spomnim, da sem se nekoč na Brezjah prosil Marijo, naj mi pokaže pravo pot, tisto kar naj bi počel v življenju. In se je odprlo, začel sem študirat astrologijo in se na koncu uspešno začel s tem poklicno ukvarjati. Na drugi strani sem imel srečo, vedno so prihajali ljudje, ki so me nekaj naučili in ugotovil, da sem drugačen, res je, da si to danes štejem v plus. Materialna ujetost mi ni nikoli zanimala, vedno sem si želel le toliko, da lahko preživim. Denar je konec koncev energija in vem, da tisti, ki ima vse, si tudi z denarjem, ne more kupiti, ne sreče, ne notranjega miru, ne zdravja. Sreča se skriva v nas samih. Redno obiskujem meditacije. Veliko ljudi, si takoj da predpostavko, da je to vera vzhodnega sveta, nekaj kar ni za našo kulturo. Na meditacijo sem odšel predvsem iz razloga, da grem od doma, da se odpravim nekam in da pozabim na tiste vsakdanje skrbi. Mladim ljudem je težko, da nimajo službe in da se ne najdejo. V dobi iskanja sem naredil tudi to. Prvi občutki so bili nekaj posebnega, čutil sem srčno povezavo in mir. Ljudje so pripovedovali, kaj vse so doživeli, mnogi so videli energije in tako naprej. Sam sem vztrajno hodil. Od nekdaj sem bil tudi krhkega zdravja in zato, sem imel malo morje alergij in s tem tudi posledično alergično astmo. Procesi zdravljenja in učinki zdravil, niso vedno spodbudni in človek zaradi tega lahko tudi obupa.

Neozdravljiv bolezni ni

 Sandi je oseba, ki vodi meditacijo, moram priznati, da je meni spremenil življenje, da vedno da upanje in da je objektiven.

Prvič sem slišal, da neozdravljivih bolezni ni in da so le ljudje tisti , ki ne spustijo bolezni. Fenomen meditacije, ali vsaj zame pomemben dejavnik, pa je odpuščanje in šele ko to človek naredi to s srcem to gre. Z leti trdega dela in uspešnim zdravljenem na meditaciji, sem dosegel, da danes nimam več astme in da so rezultati uspešni in spodbudno, kar pritrjuje tudi pulmolog. Naj pa povem, da je pot dolga, da mora vsak iz med nas sam aktivno sodelovati in se truditi iz dneva v dan. Pomembno je, da nismo sami, da smo povezani z energijami Vesolja in tudi na tej meditaciji sem izvedel, da nas Bog vidi, kot majhne lučke, ki svetimo – eni bolj in drugi manj. Moram priznati, da mi je vera od nekdaj pomembna in da sem imel kontakt z Angeli. Spoznal pa sem ljudi, ki menijo podobno, ki so podobnega mnenja in razmišljajo enako. Meditacija je vsaj zame nekaj, kar da duši mir in srcu radost. Pomembna pa je tudi vera, kajti nobeden nima čarobne palčke, vsaj dobi toliko, kolikor si zasluži. Seveda pa je tako, da ni vedno lahko, da je potrebno trdo delati in da ravno zaradi tega mnogo ljudi gre drugam.

Nadangel Mihael odgovarja

 Osrednji del meditacije so odgovori na vprašanja, zato poskrbi Sandijeva žena Nada, ki kanalizira mogočno energijo nadangela Mihaela, ki ji poda odgovor in tako je stvar zanimiva. So tedni, ko je vprašanj mnogo in so tudi taki, ko jih ni, razlog pa je v tem, da so odgovori javni. Tretji del pa je sestavljen iz zdravljenja in odpiranja duhovnih potencialov. Vsak izmed udeleženih, pa mora imeti jasno vizijo, kaj naj bi počel, da mu lahko energije pomagajo. So primeri, ko ljudje ugotovijo takoj in tudi taki, kjer čakajo tedne in tedne. Čas ni pomemben, pomembna pa je volja. Ljudje radi povedo, da je bilo kar nekaj primerov ozdravitve, ampak le to mora biti že v načrtu duše, doda Sandi. Res pa je, da je vse odvisno od vsakega posameznika. Pomembno pa je to, da spozna sebe in da začne delati na sebi. Meditacija je odprtega tipa in se odvija na prostovoljni bazi in brezplačno, dogaja pa se vsak torek ob pol osmih zvečer v Stražišču pri Kranju (Kulturni dom). Namenoma pa sem tisto, kar je najbolj važno – ZAHVALA, prihranil za konec, saj je to vez z Bogom. To je sklepni del meditacije. Zase lahko rečem, da so mi te meditacije spremenile življenje, da sem bolj pogumen, samozavesten in da lahko širim poslanstvo, za katerega sem izbran. Vsak pa ima možnost poizkusiti in si ustvariti svoje mnenje. Dokler človek ne poizkusi, pa ne more vedeti.   

 

Tadej Šink

Moje zdravje   › Članki in prispevki   › Zdravje   › MEDITACIJA - SOL IN AROMA ŽIVLJENJA
X
E-novice

Prijavi se na naše e-novice

Vpiši svoj email naslov in prejemaj obvestila o novostih in zanimivostih s področja osebne rasti, astrologije, duhovnosti ter zdravega načina življenja.