Moje zdravje

Zdravljenje s kristali

Lapis lazuli

  • Pomaga pri alergijah, vnetjih, krčih, bolečih menstruacijah, pri vročini, glavobolu, visokem pritisku, pomirja celo pri pikih in vbodih insektov.
  • Nnajbolj je učinkovit pri zdravljenju bolezni grla in pljuč.
  • Ni pa ga priporočljivo uporabljati dolgo časa skupaj. Zelo močno namreč deluje na grleno čakro, zato se lahko zgodi, da ob pretirani uporabi oz. nošnji občutite dušenje, napade kašlja ipd.- takrat ga je bolje za nekaj časa sneti in ga očistiti (čez noč ga damo v keramično ali stekleno posodo z vodo - lahko dodamo ščepec ali žličko soli, ni pa nujno, najbolje ob polni ali prazni luni, pa tudi ob krajcih - tako lahko očistimo vse kamne, razen Malahita, ki ne prenaša vode. Zato ga enostavno položimo ali zakopljemo v zemljo čez noč).
  • Preprečuje razvade in odvisnosti, izboljša sposobnost vizualizacije in izražanja, bogati in spodbuja duhovno rast, odganja depresije in strahove, vliva pogum in krepi samostojnost.
Moje zdravje   › Zdravljenje s kristali   › Lapis-lazuli
X
E-novice

Prijavi se na naše e-novice

Vpiši svoj email naslov in prejemaj obvestila o novostih in zanimivostih s področja osebne rasti, astrologije, duhovnosti ter zdravega načina življenja.