Moje zdravje

Članki in prispevki

Članki in prispevki o zdravju

Prebrskajte med številnimi članki in prispevki, povezanimi z zdravjem in zdravim načinom življenja. Tudi vi lahko objavite članek in razširite svoje znanje...

Omrežje 5G. Je varno? Kako se zaščititi?

Zaradi potrebe po hitrem tehnološkem napredku zmankuje časa za temeljite raziskave o vplivu tehnologije na okolje in ljudi. Neodvisne študije, ki krožijo po svetovnem spletu, veliko pišejo o negativnem vplivu 5G tehnologije tako na človeka kot na okolje.
› Preberi več

Pomoč in zdravljenje s Samorogi

Samorogi niso samo mistična bitja, ampak so konkretna bitja, ki nas, če jim dovolimo, usmerjajo, vodijo ter nam pomagajo prebuditi sebe skozi odpravljanje vzorcev in bremen, zaradi katerih ne živimo v sedanjosti in smo obstali na točki.
› Preberi več

ŽENSKI IN MOŠKI ORGAZEM

Sposobnost ženske, da doživi orgazem, je tako odvisna od prispevka energije iz notranjih organov, čutil, kostnega mozga, možganov in krvi. Ženska, ki ima na razpolago dovolj energije, si lahko privošči neomejeno prehajanje skozi orgazemske stopnje.
› Preberi več

Jantar

Grški filozof Tales je odkril, da se nabije z električno negativnim nabojem, če ga podrgnemo z bombažno krpo ...
› Preberi več

Edward Bach: 12 zdravilcev in njihovih pomocnikov

Od nekdaj je znano, da je božja previdnost dala naravi sredstva za preprečitev in ozdravljenje bolezni v obliki zeli, rastlin in dreves, obogatenih z božansko močjo. Zdravilna sredstva narave, predstavljena v tem spisu, so dokazala, da je njihovo milostno
› Preberi več

Ametist - kristal spiritualnosti

Ametist velja za močen zaščitni kamen, saj čisti prostor negativnih energij in varuje naše energetsko polje. Vibracija kristala deluje na fizičnem, čustvenem in psihičnem nivoju, saj odpravlja stres in v življenje prinaša harmonijo.
› Preberi več

NADANGEL RAFAEL

Rafael je eden od sedmih glavnih nadangelov, ki stojijo pred božjim prestolom. Znan je kot semitski bog zraka. Bedi nad večernim vetrom. Je tudi eden od štirih nadangelov, ki bedijo nad vso boleznijo, čustvenimi ranami in otroki.
› Preberi več

Integralna Bowenova metoda

Gre za sistem neznega in natančnega aktiviranja in sprostitve mišic, kit, živcev in mišičnih ovojnic, imenovan Bowenovi gibi.
› Preberi več
« 2 3 4 5
6

Stran 6 od 6

X
E-novice

Prijavi se na naše e-novice

Vpiši svoj email naslov in prejemaj obvestila o novostih in zanimivostih s področja osebne rasti, astrologije, duhovnosti ter zdravega načina življenja.