Lunin magazin

Zanimivi članki in prispevki

NADANGEL GABRIJEL

Poleg nadangela Mihaela je nadangel Gabrijel najpogosteje omenjan in med ljudmi najbolj poznan nadangel, saj je imel zelo pomembno vlogo pri rojstvu dveh velikih svetovnih religij, krščanstva in islama.
› Preberi več

PSIHIČNI POTENCIJALI

Vsak človek ima fizične čute (vid, sluh, okus, vonj, dotik) in psihične sposobnosti. Informacije prejemamo in kanaliziramo na različne načine. Lahko smo jasnovidni, jasnoslišni, jasnočutni ali jasnovedni.
› Preberi več

Fenomeni intuicije - Čutila, ki povejo več ...

Fenomeni intuicije so tiste nenavadne sposobnosti, za katere menimo, da so skoraj čudežne ali pa vsaj nemogoče. Mednje sodijo t.im. zunajčutne zaznave.
› Preberi več

Feng Shui v okolici bivalnega objekta

Postavitev hiše in njena okolica igrajo zelo pomembno vlogo v Feng Šuju, saj primarno vplivajo na energije, ki se bodo tako ali drugače pretakale skozi prostore hiše ter okoli nje.
› Preberi več

Gradimo hišo po feng shui - umestitev hiše na parcelo

Modrost v svoji le navidezni preprostosti pravi: »Pri planiranju gradnje hiše začni dovolj zgodaj upoštevati energije ter zakonitosti narave in okolja, da ne boš pozneje moral popravljati ali se celo izseliti iz lastne hiše!«
› Preberi več

KAJ SE NAM DOGAJA?

Vi ste pravica in resnica zase. Je to denar, je to oblilje, je to sreča, je to ljubezen, je to zdravje, je to vitalnost, je to... ? Vi povejte, kaj si želite. To je vaša resnica. In vaša PRAVICA.
› Preberi več

Feng Shui: Intimnosti v spalnici, pogoj za harmoničen odnos

Ljubezen, čustva, partnerstvo, odnosi, poroka - energija Prsti 2/JZ - Harmonično vzdušje partnerjev v spalnici se lahko odraža čez celo življenje. V moškem svetu je intimno življenje najbolj pomembno, pomembnejše kot karkoli drugega, je na prvem mestu.
› Preberi več

TANTRA

Tantra je najmanj 2500 let star indijski filozofski sistem, opisan v več sto sanskrtskih teksth /Tantre, Šiva Agame, Višnu Samhita, Šakta Nigama/, od katerih so mnogi še neprevedeni ali pa skriti v privatnih bibliotekah.
› Preberi več

Feng Shui modrost - Življenjsko..jubezen, odnosi, čustva, poroka

Platonski, profesionalni, strastni. Odnosi z drugimi so rezultat tega kako nosimo druge v sebi. S strankami je to denar, z najdražjo poroka. Če manjka »palača« v stanovanju, lahko imajo težave ženske, če obstaja podaljšek, bo sreča, če tu živi več žensk.
› Preberi več

OSHO – Hsin hsing ming: Knjiga o niču

Odnos resničnega zaupanja,..
› Preberi več

Osnovni sistem duhovnih vaj

Duhovne vaje, izpeljane iz sistema vaj mistika in ustanovitelja Družbe Jezusove (Jezuitov) so učinkovit in v današnjem času še kako aktualen sistem učinkovitega duhovnega napredovanja. Osnovne vaje so dostopne vsakomur, brez duhovitniške latovščine...
› Preberi več

Enostavnost kozmologije KI Devet zvezd

Devetzvezni KI na prvi pogled - celo na drugega izgleda izredno enostaven in težko si predstavljamo, da bi iz njega lahko "potegnili" kaj resnega in kvalitetnega...
› Preberi več
« 1 2
3
4 5 6 7 »

Stran 3 od 7

Izračunaj svoj horoskop

Izberi datum rojstva in izračunaj osebni horoskop brezplačno.
X
E-novice

Prijavi se na naše e-novice

Vpiši svoj email naslov in prejemaj obvestila o novostih in zanimivostih s področja osebne rasti, astrologije, duhovnosti ter zdravega načina življenja.