Lunin magazin

Novi članki in prispevki

ČUSTVENA GUGALNICA

Tadeja in Miran sta poročena 10 let. Kar dobro se razumeta, opažata pa, da se med njima velikokrat dogaja nekakšen prenos čustev. Ko Mirana na primer zajame strah, čeprav tega navzven ne izrazi, tudi Tadeja čez nekaj časa pri sebi začuti, da jo je strah
› Preberi več

ŽENSKE IN MOŠKI – DVA SVETOVA, ENA LJUBEZEN

Da je ženska srečna z moškim, ga mora malo ljubiti in močno razumeti. Da je moški srečen z žensko, jo mora močno ljubiti in je ne poskušati razumeti.
› Preberi več

DEVE KRISTALOV

Duhovom narave se približajte z ljubeznijo in hvaležnostjo. Ne postavljajte intelektualnih vprašanj, teorija jih ne zanima. So direktne, spontane, včasih skoraj otročje.
› Preberi več

ANGEL VARUH

Angel varuh (imenujemo ga tudi Angel čuvar) prevzame ime svojega varovanca, prav tako pa tudi njegov vzdevek in podobno. Če oseba zamenja svoje ime, ga zamenja tudi angel varuh.
› Preberi več

POGOVORI Z ANGELI

Najboljša je preprosta molitev s svobodno izbranimi besedami, ki prihajajo iz srca; če ne najdete pravih besed ali pa ne želite moliti na svoj način, potem je najbolje moliti Očenaš , Zdravo Marijo in Vero.
› Preberi več

O ANGELIH

Angeli so z ljudmi zelo povezani. Zato lahko vsak človek vzpostavi povezavo z angeli; angeli pa so sposobni uskladiti svoje vibracije z vibracijami posameznikov, lahko se prilagodijo njegovi situaciji in mu tako pomagajo, ga ščitijo in vodijo.
› Preberi več

MOJA PRVA IZKUŠNJA Z DEVICO MARIJO IN ANGELI

Moja duhovna pot se je začela v devetdesetih letih, ko sem našla pomoč za svoje težave v terapijah reikija. Ker je bilo zdravljenje uspešno, sem se odločila, da se bom izobrazila na
› Preberi več

ANGELSKI REIKI

Med samim Angelskim Reikijem se odpre prostor kjer se srečajo angeli in zemlja. V tem prostoru se pojavijo legije angelov, ki posredujejo terapevtu vse potrebne informacije in pomagajo terapevtu vzpostaviti povezavo z drugimi dimenzijami
› Preberi več

V pričakovanju tihe sreče

Ali je imel kdo enake težave v intimnosti s partnerjem in kako jih je rešil? Preberite članek...
› Preberi več

NADANGEL RAFAEL

Rafael je eden od sedmih glavnih nadangelov, ki stojijo pred božjim prestolom. Znan je kot semitski bog zraka. Bedi nad večernim vetrom. Je tudi eden od štirih nadangelov, ki bedijo nad vso boleznijo, čustvenimi ranami in otroki.
› Preberi več

UPORABA ANGELSKIH ESENC

Angelske esence so nastale pod vodstvom nadangelov in vnebovzetih mojstrov in so vam dane kot pripomoček za lažje povezovanje z angeli in nadangeli. Ko jih boste vnesli v svoje avrično polje, bodo vplivale na vaše fizično, miselno in čustveno telo. Z njim
› Preberi več

NADANGEL GABRIJEL

Poleg nadangela Mihaela je nadangel Gabrijel najpogosteje omenjan in med ljudmi najbolj poznan nadangel, saj je imel zelo pomembno vlogo pri rojstvu dveh velikih svetovnih religij, krščanstva in islama.
› Preberi več
« 1 2 3 4
5
6 7 8 9 »

Stran 5 od 15

Izračunaj svoj horoskop

Izberi datum rojstva in izračunaj osebni horoskop brezplačno.
X
E-novice

Prijavi se na naše e-novice

Vpiši svoj email naslov in prejemaj obvestila o novostih in zanimivostih s področja osebne rasti, astrologije, duhovnosti ter zdravega načina življenja.