Moje zdravje

Članki in prispevki

Članki in prispevki o zdravju

Prebrskajte med številnimi članki in prispevki, povezanimi z zdravjem in zdravim načinom življenja. Tudi vi lahko objavite članek in razširite svoje znanje...

Roževec - kristal ljubezni

Roževec je napolnjen z nežno in toplo energijo, zato bo v vaše življenje prinesel več ljubezni, sreče, miru in samozaupanja. Sprošča neizražena čustva in srčno bolečino. Roževec krepi in odpira srčno čakro.
› Preberi več

Odvisnost od duhovnosti

Pri svojem terapevtskem delu in pri poučevanju velikokrat naletim na situacije takih in drugačnih odvisnosti. In skupni imenovalec katere koli vrste odvisnosti je vedno beg pred samim sabo oz. pred globjo resničnostjo v dojemanju sebe, drugih in sveta.
› Preberi več

Kremen

Za dokazano imamo lahko dejstvo, da deluje bioenergetik s popolnoma enako energijo kot jo lahko dobimo iz kristala kamene strele.
› Preberi več

Masaza dojencka

Z masazo takoj po rojstvu posredujemo otroku predvsem blizino. Zato je pomembno, da naucimo mamico masaze cimprej po otrokovem rojstvu.
› Preberi več

Kamena strela ali gorski kristal

Kamena strela je 'kamen vseh kamnov'. Čisti in nevtralizira negativno energijo in sevanje, veča avro, odpira, uravnoveša in razkraja čustvene blokade.
› Preberi več

Ahat - kristal dinamičnosti

Poznan je tudi pod imenom mavrični kristal. Krepi spomin, razumevanje, notranjo moč in stabilnost. Uravnoveša obe možganski polovici, zato nam omogoča boljšo presojo pri odločitvah.
› Preberi več

ŠTIRI MODROSTI PENISA: STOPNJE EREKCIJE

Starodavni mojstri ljubljenja pravijo, da »pokončnost« pride, ko sta jin in jang v harmoniji. Kadar jin in jang nista v harmoniji, potem ni erekcije. Penis »nabrekne«, ko ima kri dovolj chija ali energije.
› Preberi več

Ametist

Ametist je različek kremena, ki ga svetlo do temnovijolično obarva majhna primes železa.
› Preberi več

Materina dušica ali timijan

Materina dušica blaži vrsto težav: lajša prebavne motnje, čisti aknasto kožo, pomaga pri zdravljenju in razkuževanju zgornjih dihalnih poti, pomirja kašelj, uspava, pomirja in krepi živce, pospešuje tudi potenje in prebavo ter sprošča krče.
› Preberi več

VERBALNA AGRESIJA

Šef ima slab dan in vas pošteno nadre! Kako odreagirate? A) Čeprav veste, da niste nič krivi in nimate ničesar na vesti, se cel dan počutite slabo zaradi dogodka! B) V istem „nadirajočem“ tonu močno branite svojo stran. C) Greste
› Preberi več

Opal

Izvor imena lahko iščemo v staroindijskem jeziku, saj izraz upala pomeni dragocen kamen; ustvarila naj bi ga boginja mavrice ...
› Preberi več

KAJ JE TANTRA

Članek o Tantri
› Preberi več
« 1 2 3
4
5 6 »

Stran 4 od 6

X
E-novice

Prijavi se na naše e-novice

Vpiši svoj email naslov in prejemaj obvestila o novostih in zanimivostih s področja osebne rasti, astrologije, duhovnosti ter zdravega načina življenja.